Sunday, 21 December 2014

Permulaan merajinkan diri berkongsi cerita di Blog Si Gadis Kerinting

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....

Finally...mood rajin untuk share pelbagai cerita sudah datang. Weeehuuuu....sebab-sebabnya adalah:

(1) hari ini hari Ahad. Aku cuti even though Johor bukan waktu cuti. Orang kerja swasta begini la. tapi Encik Husband kerja pula. Orang kerajaan kan. so redha...

(2) rumah dah kemas. hasil kerjasama mengemas aku & Encik Husband sebab mak mertua, pak mertua, adik-beradik semua nak singgah tidur semalamam hari Jumaat hari tu sebelum balik rumah Atok kat Kota Tinggi. Encik Husband rajin sekarang tolong kemas sebab wife dia tengah malas. >>>>> tengah pregnant. first trimester dah nak habis. rumah memang boleh kira bersih sampai hari ini.

(3) perut dah kenyang breakfast kat luar tadi. so x payah masak plus memang dah malas masak sejak pregnant ni.

(4) bosan la pula tengok tv. tunggu melodi jap lagi. dari tertidur sorang-sorang sambil kena serang dengan Miaw yang kuku panjang.

(5) line internet macam laju pula bila bukak laptop. saja2 try usha line okay ke idok.

(6) banyak sangat cerita terpendam

so Let's begin the Story of Akma.

:)

No comments:

Post a Comment